Medewerkers


Medewerkers


Variatie staat bij Directzorg hoog in het vaandel. Directzorg heeft een grote variatie aan medewerkers die heel erg bekend zijn met de problematiek van uw doelgroep.

De Zorgprofessionals Van Directzorg


Sinds de oprichting in 2021 ligt onze focus op het inzetten van kwalitatief hoogwaardig personeel in de zorgsector. Daarbij maken wij gebruik van een variatie aan medewerkers, waaronder groepsleiders, 1 op 1 begeleiders, ambulant werkers, veilig thuiswerkers, jeugdzorgwerkers, verpleegkundigen en verzorgenden.

Bij het selecteren van medewerkers wordt er onder meer gekeken naar opleiding en werkervaring, maar ook zeker naar capaciteiten en competenties. Een persoon is immers meer dan alleen zijn of haar CV. Onze pool is sterk door diversiteit. Hierdoor is er vaak snel een passende kandidaat te vinden. Daarnaast hebben we een groot netwerk van klanten en kandidaten waardoor je functies die minder vaak worden gevraagd ook snel kunnen oplossen door het inschakelen van het netwerk.

Onze Medewerkers


Één ding hebben zij gemeen: zij zijn altijd van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers weten snel hun weg te vinden binnen de organisaties en vinden moeiteloos aansluiting bij het team. Zij waarborgen de continuïteit van de werkzaamheden en houden de kwaliteit van de zorg hoog. Flexibiliteit is belangrijk als het gaat om inhuur van personeel. Een aanvraag komt doorgaans onverwacht en moet vaak binnen een korte tijd opgevuld kunnen worden. We proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Dat begint al met het werven van ons personeel. Wij vragen van onze medewerkers maximale flexibiliteit.

In contact komen?

Wil je graag meer informatie of contact met één van de medewerkers van Directzorg neem dan contact met ons op.