Over ons


Over Directzorg


Hoe goed de contacten met onze opdrachtgevers ook zijn, de positieve instelling en het hoge werkniveau van de medewerkers bepalen uiteindelijk ons gezicht. Door de diversiteit aan doelgroepen en organisaties zijn wij nooit op zoek naar hetzelfde plaatje. Diversiteit is dan ook één van de belangrijkste kenmerken van Directzorg. Van pedagogisch medewerkers tot en met orthopedagogen en van jong tot oud. Wij hebben het specialisme in huis om hierin te bemiddelen.

Wij begrijpen dat de continuïteit van het werkproces en binnen het leefklimaat uitermate van belang is voor het welbevinden van cliënten. Wij zijn 24/7 bereikbaar en verzorgen op korte termijn een passende oplossing op uw vraag. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk medewerkers in te zetten die bekend zijn met de organisatie.

De Zorgprofessionals Van Directzorg


Sinds de oprichting in 2021 ligt onze focus op het inzetten van kwalitatief hoogwaardig personeel in de zorgsector. Daarbij maken wij gebruik van een variatie aan medewerkers, waaronder groepsleiders, 1 op 1 begeleiders, ambulant werkers, veilig thuiswerkers, jeugdzorgwerkers, verpleegkundigen en verzorgenden.

Bij het selecteren van medewerkers wordt er onder meer gekeken naar opleiding en werkervaring, maar ook zeker naar capaciteiten en competenties. Een persoon is immers meer dan alleen zijn of haar CV. Onze pool is sterk door diversiteit. We hebben een personeelsbestand van om en nabij 500 actieve medewerkers waarvan we 220 fte maandelijks inzetten. Hierdoor is er vaak snel een passende kandidaat te vinden. Daarnaast hebben we een groot netwerk van klanten en kandidaten waardoor je functies die minder vaak worden gevraagd ook snel kunnen oplossen door het inschakelen van het netwerk.

Onze Medewerkers


Één ding hebben zij gemeen: zij zijn altijd van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers weten snel hun weg te vinden binnen de organisaties en vinden moeiteloos aansluiting bij het team. Zij waarborgen de continuïteit van de werkzaamheden en houden de kwaliteit van de zorg hoog. Flexibiliteit is belangrijk als het gaat om inhuur van personeel. Een aanvraag komt doorgaans onverwacht en moet vaak binnen een korte tijd opgevuld kunnen worden. We proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Dat begint al met het werven van ons personeel. Wij vragen van onze medewerkers maximale flexibiliteit.

In contact komen?

Wil je graag meer informatie of contact met één van de medewerkers van Directzorg neem dan contact met ons op.