Trainingen


Trainingen


Directzorg heeft persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Het is bij ons dan ook zeer belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om zich blijven te ontwikkelen. Vanuit Directzorg worden er in samenwerking met verschillende bedrijven verscheidene trainingen en cursussen aangeboden. Op het moment dat organisaties specifieke kwalificaties verwachten zullen wij in overleg gaan en onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor scholing. Hieronder een paar voorbeelden van trainingen die wij aanbieden.

Cursusaanbod SKJ


De beroepsregistratie voor professionals die werken in de jeugdzorg vloeit voort uit het Besluit Jeugdwet. In dit besluit staat onder andere dat sommige werkzaamheden alleen door geregistreerde professionals mogen worden gedaan. Met beroepsregistratie laat je aan jeugdigen, ouders en opdrachtgevers zien dat je ervaring, kennis en vaardigheden hebt om goede hulp te bieden in complexe situaties. Ook laat je hiermee zien dat je continu werkt aan je vakbekwaamheid en investeert in de kwaliteit van je vak.

Directzorg kan jou adviseren welke geaccrediteerde cursussen, ten behoeve van het halen van accreditaties voor de SKJ registratie, er worden aangeboden en door welke instanties.

Mocht je interesse hebben, meer informatie willen of vragen hebben neem dan contact op.

Hieronder een overzicht van diverse cursussen en trainingen:

Het Vlaggensysteem en Buiten de Lijnen
Gewoon Doen (training meldcode)
Jeugd en Gezin, diverse cursussen
Onderwijs en leerproblemen
Verstandelijk Beperkten
Cognitieve Gedragstherapie
Infant Mental Health: IMH
Kindermishandeling en kwetsbare gezinsrelaties
Basistraining Hoogsensitiviteit

Training Triple C

Triple C is een visie en een methodiek voor de behandeling van mensen met verstandelijke beperkingen, die daarnaast gedragsproblemen of psychische problemen hebben. De drie C’s van Triple C staan voor Cliënt, Coach en Competentie. Coaches (begeleiders) ondersteunen cliënten door op basis van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie samen competenties op te bouwen.

In contact komen?

Wil je graag meer informatie of contact met één van de medewerkers van Directzorg neem dan contact met ons op.