Zorginstelling


Directzorg neemt jouw zorgen weg! Bij Directzorg hebben wij onze eigen coaches die in staat zijn om onze ZZP’ers te trainen. Zo zetten wij ons in voor het ontwikkelen van hun vaardigheden. Op deze wijze staan we garant voor goede zorg en houden we onze kosten laag (wat resulteert in een gunstig tarief voor u).

Zorginstelling

De ZZP’ers van Directzorg hebben vele cursussen gevolgd en verscheidene vaardigheden eigen gemaakt. Hierdoor beschikken zij over een goed kwaliteitsbesef en weten ze een veilige werksfeer te creëren.

Directzorg ontlast u graag van de druk die komt kijken bij het bewerkstelligen van een bepaalde bezettingsgraad. Wij staan persoonlijk voor u klaar en zijn 24/7 bereikbaar. Ook bij spoedgevallen!

We zullen ons er ook voor inzetten om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk te maken krijgt met dezelfde vertrouwde zorgprofessionals. Dit om de continuïteit van de zorg te bevorderen en om beide partijen te laten profiteren van de eerder opgedane ervaring op uw afdeling, wat de samenwerking steeds soepeler laat verlopen.

We voeren graag een persoonlijk gesprek met u om uw organisatiecultuur te leren kennen, opdat wij een match kunnen maken op zowel expertise als persoonlijkheid. We zien graag dat u precies de zorgprofessional tot uw beschikking krijgt die u nodig heeft.

Directzorg kan onder andere verslavingszorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg bieden. Ook kunnen onze ZZP’ers zorg verlenen op HIC-afdelingen. Als uw zorgvraag een ander doelgroep betreft, kunt u gerust contact met ons opnemen. We beschikken over een uitermate divers bestand aan ZZP’ers. We horen graag van u en denken graag met u mee. Geheel vrijblijvend!

Mocht u meer informatie wensen te ontvangen over de zorg op maat die wij u of uw naaste(n) kunnen bieden, dan kunt u gerust contact opnemen middels de knop hieronder.

In contact komen?

Wil je graag meer informatie of contact met één van de medewerkers van Directzorg neem dan contact met ons op.